signvit.gif
Hem Mässdräkt Herr Dam Barn Kemtvätt Vi är Vestmans Kontakt
Lasse Emil Vestman Janette

Lasse (Lars-Lennart) Vestman

unglasse3.jpgHan brukar säga att himlens klockor klämtade den 14 mars 1942 och jag tror att han menade att han föddes då. Han har växt upp i Boden och började sin yrkeskarriär med att dela ut post. Detta var före lumpen och många gånger har berättats om när man minsann cyklade sin runda två gånger per dag i alla väder inklusive snöstorm. Det kan förklara varför han valde en annan karriär när signalistlivet vid artilleriet var över. Han började i klädbutik hos Erland Lundqvist, idag legendarisk modebutiksinnehavare.

papmskjort.JPGNär en kollega beslöt sig för att starta eget följde han med dit och arbetade tillsammans med honom i 20 år når han för några år helt bytte inriktning och började jobba åt landstinget. Det som idag känns som en parentes varade i tio år men när Anders Sundström, nedläggaren från pitedalen, tog sig an att flytta sjukhuset sa han upp sig och startade eget med familjen.

04-05-07_1802.jpgFörutom att stå i butik och surra med folk är han mest känd för sitt brinnande intresse för alpin (riktig) skidåkning och har genom åren haft allt ifrån skidskola i pagla, till tränare inom Storklintens Alpina och Svenska Skidförbundet men mest bara åkt skidor runt om i världen. Hemmabacken Storklinten och Riksgränsen ligger varmt om hjärtat.

20151117-204055-7269-web-2.jpg

Drottninggatan 6 961 35 Boden

0921 - 17107

info@vestmans.nu

Copyright 2010 Your Company